Wonen in Anna’s Hof? Grijp je laatste kans!

28 oktober '22

De bouw van de appartementen van Anna’s Hof gaat spoedig beginnen en dus geven we een laatste kans. Een kans om je in te schrijven voor de laatste twee beschikbare bouwnummers. Het is niet zo dat je dat snel spoedig niet meer mag doen, maar misschien is iemand anders je dan net voor geweest en vis je het achter het net. En dat zou zonde zijn, niet waar?

Welke bouwnummers zijn nog beschikbaar?

Anna’s Hof is een appartementengebouw in Hilversum op een prachtige plek aan het groen. De woningen zijn, zoals gezegd, bijna allemaal verkocht, maar momenteel zijn er nog twee appartementen beschikbaar.

Beide appartement beschikken over twee slaapkamers, een ruime woonkamer en een luxe badkamer met inloopdouche. De heerlijke balkons maken het helemaal af. Daarnaast komen deze appartementen met twee eigen parkeerplaatsen onder het gebouw. Is één van de twee jouw toekomstige appartement? Neem nu een optie of neem contact op met Ludenhoff Makelaars.

Bekijk op de speciale pagina’s van de bouwnummers de plattegrond en droom alvast weg. Je vindt deze pagina’s door te klikken op onderstaande buttons bij het betreffende bouwnummer in dit artikel. 

image alt

Bouwnummer 3

Kom binnen in bouwnummer 3. Een royaal appartement van 113 m2 op de eerste verdieping met een balkon op het westen. Op dit balkon kan je heerlijk in de avondzon genieten van jouw woning in jouw stad. Vanuit dit appartement kijk je ook nog eens uit over het groen van het park dat direct naast het gebouw ligt.

Lees verder
image alt

Bouwnummer 16

Op de tweede verdieping vind je dit ruime appartement van maar liefst 113 m2. Is het geen plaatje? Schuif de schuifpui open en stap het balkon op. Deze ligt (net als bouwnummer 13 ook) op het westen. Lekker genieten van de zon in de middag én in de avond, uitkijkend of het groen van het naastgelegen park.

Lees meer over dit appartement
Vragen? Neem gerust contact met ons op!
Appartement kopen in Anna's Hof? Zo doe je dat