Bereikbaarheid Anna’s Hof

De nieuwe buurt Anna's Hoeve grenst direct aan de natuurgebieden van Hilversum-Oost, op fietsafstand van het centrum en de NS-stations Centrum en Sportpark. Ook met de auto is Anna’s Hof goed bereikbaar. In korte tijd zit je op de snelwegen A27 en A1.

image alt

Openbaar vervoer

In Anna’s Hof woon je op een prettige fietsafstand van het centrum van Hilversum en in de buurt is er een directe aansluiting op het openbaar vervoer. Zo vind je op loopafstand, aan de Minckelersstraat, de bushalte ‘Anna’s Hoeve’. Hier stap je op buslijn 109 richting Station Bussum (via Eemnes-Laren). Op de fiets ben je vanaf Anna’s Hoeve in 10 minuten op het station Hilversum-Sportpark. Het centraal station ligt net iets verder weg, op slechts 11 minuten fietsen.  

image alt

Auto

Met de auto rijd je vanuit de wijk Anna’s Hoeve via de Kamerlingh Onnesweg en de N525 binnen enkele minuten op de A1. En via de Oosterengweg en Oostereind ben je in 6 minuten op de A27 richting Utrecht. Dankzij de gunstige ligging van Anna’s Hoeve ten opzichte van deze uitvalswegen, zijn Amsterdam, Utrecht en Amersfoort binnen een half uur bereikbaar.

Wonen in Anna's Hof? Schrijf je nu in als reservekandidaat
Een mediastad met stijl! Wonen in Hilversum