Anna's Hof
Logo Logo

Er zijn nog slechts drie appartementen beschikbaar in Anna's Hof, het appartementsgebouw in de nieuwste en groenste wijk van Hilversum: Anna's Hoeve.

Lees verder

Voortgang Anna's Hof

Benieuwd naar de stand van zaken?

Lees verder

De inschrijving voor de appartementen Anna's Hof is gesloten. Notariskantoor Brummelhuis heeft de loting verricht en vervolgens zijn alle woningen toegewezen. Je kunt de uitslag van de loting zien in je Eigen Huis account.

Lees verder

8 januari 2019 vond de Meet & Greet van Anna's Hof plaats.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Anna's Hof is gestart! Alle informatie over de appartementen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Geïnteresseerd in de appartementen in Anna's Hof? Dan hebben we goed nieuws! 20 december start om 17.00 uur de verkoop van Anna's Hof. Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan snel verder.

Lees verder

Benieuwd naar de appartementen van Anna's Hof? Bekijk nu de woningconfigurator van het gebouw!

Lees verder

Hoe handig is het om alle info van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

In de wijk Anna’s Hoeve in Hilversum wordt een appartementengebouw gerealiseerd met 44 luxueuze appartementen!

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.