Jouw nieuwe keuken in Anna’s Hof

31 mei '22

Heb jij al bedacht wat voor keuken er in jouw nieuwe appartement in Anna’s Hof komt? Bij een nieuwbouwappartement kun je jouw droomkeuken speciaal én helemaal nieuw laten ontwerpen. In Anna's Hof werken we samen met onze partner ASWA keuken, zij helpen jou hier graag bij.

image alt

Het centrale punt in je nieuwe woning!

Jouw keuken in Anna's Hof in Hilversum? Dat is een keuken die jou ook werkelijk elke dag laat genieten. Onze partner ASWA Keukens helpt jou graag bij het samenstellen van jouw droomkeuken. Niet alleen omdat een keuken jouw woongenot vergroot, maar vooral omdat een keuken van ASWA altijd optimaal bij jou past. "Wij starten met jouw persoonlijke wensen, jouw smaak en jouw manier van leven. Door bijvoorbeeld de hoogte van het werkbladen en de bereikbaarheid van kasten precies af te stemmen op jouw lichaamslengte. Zo ontstaat een keuken die speciaal voor je is ontworpen."

Lees meer over ASWA Keuken

Geef jouw eventuele wijziging tijdig door

Anna’s Hof wordt een prachtig nieuw gebouw; net als alles appartementen die er komen. Dat betekent echter wel dat er door de aannemer (HSB Bouw Volendam) met planningen en sluitingsdata gewerkt wordt. De eerste sluitingsdatum, degene voor het wijzigen van de keukeninstallaties, komt momenteel al in zicht. Mocht je als toekomstig bewoner van een appartement in Anna’s Hof dus een andere opstelling en/of wijziging in het leidingwerk willen aanbrengen dan is het noodzakelijk om jouw keuzes op tijd door te geven.

De sluitingsdata zijn als volgt:

  • 10 juni a.s.: de eerste en tweede verdieping (bouwnummer 1 tot en met 25)
  • 1 juli a.s.: de derde en vierde verdieping (bouwnummer 26 tot en met 44)

Zie hoofdstuk 3.1 van de toelichting op de koperskeuzelijst. Voor het uitbrengen van een offerte voor keukeninstallatie wijzigingen dient HSB Bouw uiterlijk op genoemde datum in het bezit te zijn van keukentekeningen inclusief leidingsschema.

Heb je verder nog vragen? De medewerkers van ASWA Keukens Hilversum staan je graag te woord.

Meer weten over ASWA Keukens? Bezoek de website
Benieuwd naar Anna's Hof Bekijk de woningconfigurator