Startschot voor bouw Anna's Hof gegeven

26 oktober '22

Dinsdag 25 oktober is het startschot gegeven voor de bouw van de appartementen van Anna’s Hof in Hilversum. We wensen alle toekomstige bewoners een voorspoedige bouw!

Feestelijke middag

Op de bouwplaats verzamelden de enthousiaste kopers zich voor de feestelijke start van de bouw. De jongste toekomstige bewoner is geboren in 1997, de oudste in 1946! De kopers konden hun wens voor de komende periode op een kaartje zetten. De verzamelde wensen werden in een capsule in het project begraven. Aan het eind van de geslaagde middag ontvingen de aanwezigen nog een 3D geprinte maquette van het appartementengebouw op klein formaat.

image alt

Anna’s Hof

Anna's Hof is een luxueus appartementengebouw gelegen bij de natuurgebieden aan de oostzijde van Hilversum. Vanuit het gebouw wandel of fiets je zo de natuur in. De 44 appartementen zijn eigentijds en voldoen aan de wensen ten aanzien van gebruik en comfort. Door de grote ramen kan het daglicht volop naar binnen. De balkons en terrassen zijn groter dan gemiddeld en hebben een minimale diepte van bijna 3 meter. Alle appartementen zijn gasloos en beschikken over een energiebesparend bodemwarmtesysteem. Dit moderne systeem gebruikt de bodemwarmte om de woning in de winter te verwarmen en haalt koelte uit de bodem in de zomer.

image alt

Locatie van het plan

De locatie van het appartementengebouw in de duurzame wijk met groen karakter is uniek: op fietsafstand van de dynamische en gezellige binnenstad van Hilversum en omringd door het Goois Natuurreservaat.

Ook in Anna's Hof wonen? Grijp je laatste kans
Benieuwd naar de woningen? Bekijk de configurator