Wil jij ook in Anna's Hof wonen?

30 juni '22

Nu de bouw van Anna’s Hof in Hilversum definitief doorgaat, is het een goed moment om het net op te halen. Momenteel zijn er nog twee appartementen in dit mooie appartementengebouw die vrij zijn. Wordt dit jouw nieuwe woning?

Anna’s Hof in Hilversum

Anna's Hof is een luxueus appartementengebouw gelegen bij de natuurgebieden aan de oostzijde van Hilversum. De appartementen zijn eigentijds en voldoen aan de wensen ten aanzien van gebruik en comfort. Door de grote ramen komt het daglicht volop naar binnen. De locatie is uniek: hier woon je niet alleen op fietsafstand van de dynamische en gezellige binnenstad van Hilversum, je wordt ook omringd door het Goois Natuurreservaat.

image alt

De vrije appartementen

Zie jij jezelf al wonen in Anna’s Hof. Een van de vrije appartementen is bouwnummer 15. Dit appartement heeft een ruime woonkamer met vrij in te delen keuken van ongeveer 54 m². De totale woonoppervlakte bedraagt ongeveer 113 m². Het appartement beschikt over twee slaapkamers, een luxe badkamer met inloopdouche en een ruim balkon van circa 10 m² op het westen. Vanaf het balkon kijk je uit over het groene park direct naast het gebouw.

Lees meer over dit appartement
image alt

Prachtig penthouse

Ook bouwnummer 38 kan van jou zijn. Dit penthouse heeft een woonoppervlakte van circa 177 m2 en bevindt zich op de vierde etage. Dit appartement beschikt over drie slaapkamers, twee luxe badkamers met inloopdouche en een vrij in te delen keuken. Heb je de bijzondere hoofdslaapkamer al gezien: je beschikt namelijk over een eigen walk-in-closet, een privé badkamer en balkon van circa. 10 m² op het westen! Dit is hem.

Lees meer over dit penthouse

De woningen in 3D

Om een nog beter beeld te krijgen van de (vrije) appartement en het appartementengebouw, hebben we een woonconfigurator gebouwd. Bekijk jouw favoriete appartement in 3D en begin alvast met inrichten.

Bekijk de configurator
Een appartement kopen? Zo doe je dat
Heb je een vraag? Neem contact met ons op