Vrijblijvend financieel gesprek bij Anna's Hof

11 april '22

De verkoop van Anna's Hof is gestart en veel geïnteresseerden hebben al hun voorkeuren doorgegeven. Bij de keuze voor een appartement vergelijk je de diverse types, kenmerken en prijzen. Daarbij is het van belang om inzicht te verkrijgen in je financiële mogelijkheden. Rabobank helpt kandidaten met een vrijblijvend en gratis financieel advies, zodra ze een bouwnummer hebben toegewezen gekregen. In dit artikel maak je kennis met de financieel adviseur.

image alt

Financieel adviseur

Als je je inschrijft voor een appartement in Anna's Hof kan je aangeven of je interesse hebt in een vrijblijvend oriëntatiegesprek met de Rabobank. Zodra je een woning krijgt toegewezen neemt de financieel adviseur van de Rabobank contact met je op. Voor Anna's Hof is dat Tom Tieman. Maak alvast kennis met Tom. 

Wat kan ik lenen?

Wil je nu alvast globaal weten wat je kan lenen? In samenwerking met de Rabobank hebben we de Hypotheek-berekentool ontwikkeld. Je krijgt dan eenvoudig inzicht in je maximale hypotheek en maandlasten. Via onderstaande button ga je naar de tool.

Wat kan ik lenen?
Ben jij nog op zoek? Naar de woningconfigurator
Heb jij je al ingeschreven? Naar de woningen