Je kunt je nu aanmelden voor jouw favoriete woningtype van Anna’s Hof!

22 maart '22

Wil jij graag in Anna’s Hof wonen? Vanaf nu kan jij je aanmelden voor het woningtype van jouw keuze. Wanneer je dit doet, word je ook gelijk op de hoogte gehouden van het project. Je kunt je interesse kenbaar maken via de website door je Naw-gegevens achter te laten onder jouw favoriete woningtype. Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen van de verkoop van de appartementen.

Meld je aan
image alt

Verschillende woningtypen

Het project bestaat uit 44 prachtige appartementen aan de rand van groen. Bij het woningaanbod tref je meerdere woningtype aan. Staat jouw favoriete appartement er tussen Het is straks heerlijk wonen in een nieuw appartement in Hilversum. Daarom zijn we blij dat deze appartementen binnenkort in verkoop gaan.

Het project Anna’s Hof, gelegen in Hilversum, heeft vanwege bezwaren op de omgevingsvergunning lange tijd stil gelegen, maar nu deze procedure afgerond is en de vergunning onherroepelijk is, neemt BPD Ontwikkeling de appartementen weer in verkoop.

Oorspronkelijke kopers

Nieuwbouwproject Anna’s Hof bestaat uit 44 appartementen. Aangezien er een groep oorspronkelijke kopers is overgebleven, is het momenteel nog niet duidelijk hoeveel appartementen er daadwerkelijk op de vrije markt komen.

  Bekijk de planning
  Bekijk de woningen