De definitieve prijzen van Anna's Hof zijn bekend

4 april '22

Heb je een oogje op één van die mooie appartementen in Anna's Hof in Hilversum? Dan zit je natuurlijk met smart te wachten op de koopsommen van jouw droomwoning. De definitieve prijzen én welke woningen daadwerkelijk in verkoop gaan zijn bekend.

De beschikbare bouwnummers

In de afgelopen periode hebben wij de oorspronkelijke kopers, die in 2018 een woning hadden gekocht in het project, de gelegenheid geboden om weer in te stappen in Anna’s Hof. Inmiddels zijn 10 appartementen verkocht. Daarom kun je deze bouwnummers niet kiezen als één van jouw favorieten. Op 7 april zullen er in totaal 34 appartementen in verkoop worden gebracht. 

Bekijk het aanbod
image alt

Woningconfigurator

Heb je de woningconfigurator al gezien? Om je een goed en gedetailleerd beeld te geven van de appartementen is de woningconfigurator ontwikkeld. Hier zie je heel duidelijk hoe de woningen gesitueerd zijn in het totale plan en hoe de appartementen er van binnen uitzien?

Bekijk de woningconfigurator

Start verkoop

Op 7 april 2022 om 10:00 uur start de verkoop van Anna's Hof. Dan zullen ook alle verkoopdocumentatie online staan.

Heb jij interesse in een woning in dit project in Hilversum? Meld je dan nu nog aan als belangstellende bij het woningtype van jouw keuze. Je blijft dan als eerste op de hoogte van de verkoop en hoe jij in aanmerking komt voor een woning in Anna's Hof.

Wonen in Hilversum? 7 redenen waarom dit een heerlijke plek is
Een huis kopen? Bekijk hoe het werkt