De appartementen van Anna’s Hof gaan binnenkort (weer) in verkoop! Het project Anna’s Hof, gelegen in Hilversum, heeft vanwege bezwaren op de omgevingsvergunning lange tijd stil gelegen, maar nu deze procedure afgerond is en de vergunning onherroepelijk is, neemt BPD Ontwikkeling de appartementen weer in verkoop. Dat is goed nieuws. In de komende tijd houden we jou op de hoogte over de aankomende verkoop.

image alt

Oorspronkelijke kopers

Het project Anna's Hof is in december 2018 eerder in verkoop geweest. Alle appartementen waren destijds verkocht, maar door de bezwarenprocedure zijn de contracten destijds ontbonden. Wij zijn verheugd dat een deel van deze oorspronkelijke kopers trouw is gebleven aan dit project zodat zij in de toekomst alsnog in Anna’s Hof kunnen gaan wonen. Het geduld van deze groep wordt beloond en wij zullen hen benaderen om alsnog in te kunnen stappen in het project, waarbij zij de mogelijkheid geboden wordt hun oorspronkelijk bouwnummer alsnog te kunnen kopen. Deze groep krijgt hiermee voorrang tijdens een voorverkoopperiode. Deze overgebleven oorspronkelijke kopers zijn hier onlangs van op de hoogte gebracht.


Nieuwbouwproject Anna’s Hof bestaat uit 44 appartementen. Aangezien er een groep oorspronkelijke kopers is overgebleven, is het momenteel nog niet duidelijk hoeveel appartementen er daadwerkelijk op de vrije markt komen.

 

Opstarten van de verkoop

Achter de schermen zijn de voorbereidingen van de verkoop (weer) opgestart en op korte termijn zal er meer informatie beschikbaar komen over de vernieuwde verkoop van het project. Denk daarbij aan het daadwerkelijke aanbod aan appartementen, de V.O.N.-prijzen, de verkoopdatum en verkoopstukken. Wil je graag in Anna’s Hof wonen? Schrijf je dan in voor de gebiedsnieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste stand van zaken over het project en de aankomende verkoop.

  Bekijk de planning
  Bekijk de locatie