Bouwupdate maart Anna's Hof

14 maart '23

Vorige maand namen we je al mee naar de bouwplaats om de voortgang te laten zien van het prachtige nieuwbouw appartementencomplex Anna's Hof. De aannemer is voortvarend verder gegaan en dat is ook duidelijk te zien op de foto's die wij onlangs ontvingen. Een extra voordeel: de zon scheen en dat levert mooie plaatjes op! Kijk je mee?

Ook in Anna’s Hof wonen? Dit is je laatste kans!

Anna's Hof is een luxueus appartementengebouw gelegen bij de natuurgebieden aan de oostzijde van Hilversum. De appartementen zijn eigentijds en voldoen aan de wensen ten aanzien van gebruik en comfort. Door de grote ramen kan het daglicht volop naar binnen. De balkons en terrassen zijn groter dan gemiddeld en hebben een minimale diepte van bijna 3 meter.

De locatie is uniek: hier woon je niet alleen op fietsafstand van de dynamische en gezellige binnenstad van Hilversum, je wordt ook omringd door het Goois Natuurreservaat. Vanuit het gebouw wandel of fiets je zo de natuur in. Wat een weelde! Wil je ook wonen in Anna's Hof? Dan is dit je laatste kans! Er zijn nog 2 bouwnummers waarvoor je je als reservekandidaat kan aanmelden. Interesse? Schrijf je in al reservekandidaat of neem contact op met Ludenhoff Makelaars.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!
Appartement kopen in Anna's Hof? Bekijk het woningaanbod