Op 7 april 2022 zijn de 44 luxueuze appartementen van Anna’s Hof in verkoop gegaan. Het project is nog niet volledig uitverkocht, maar we kunnen wél al mededelen dat de bouw spoedig begint!

Voorbereidende werkzaamheden

21 september '22

De 44 boringen ten behoeve van de bronnen die benodigd zijn voor de warmtepompen zijn inmiddels aangebracht. Daarnaast is het bouwteam bezig met het aanleggen van de verdeelleidingen in de grond. Dit betekent dat we klaar zijn om de voorbereidende werkzaamheden voor het grondwerk én de fundering te starten! De exacte startdatum wordt na aanvang van de bouw nog schriftelijk bevestigd. De huidige verwachting is dat het gehele project ongeveer 2 jaar in beslag zal nemen.

image alt

Dat mag gevierd worden!

Het project Anna’s Hof heeft lange tijd stilgelegen, dus we zijn éxtra blij dat de bouw nu definitief doorgaat. Om de start bouw van de toekomstige woningen te vieren en te proosten op een voorspoedige bouwperiode heffen we binnenkort het glas. De uitnodiging hiervoor is al verstuurd naar alle kopers en betrokken partijen. Proost!

Wil je ook wonen in project Anna's Hof. Dat kan! Hieronder vind je meer info over de appartementen die op dit moment beschikbaar zijn. 

image alt

De vrije appartementen

Zie jij jezelf al wonen in Anna’s Hof? De bouwnummers 3 en 16 zijn momenteel nog vrij. Deze appartementen hebben een ruime woonkamer met vrij in te delen keuken van ongeveer 54 m². De totale woonoppervlakte bedraagt ongeveer 113 m². De appartementen beschikken over twee slaapkamers, een luxe badkamer met inloopdouche en een ruim balkon van circa 10 m² op het westen. Vanaf het balkon kijk je uit over het groene park direct naast het gebouw.

Bekijk bouwnummer 3
Bekijk bouwnummer 16

image alt

Prachtig penthouse

Ook bouwnummer 38 kan van jou zijn. Dit penthouse heeft een woonoppervlakte van circa 177 m2 en bevindt zich op de vierde etage. Dit appartement beschikt over drie slaapkamers, twee luxe badkamers met inloopdouche en een vrij in te delen keuken. Heb je de bijzondere hoofdslaapkamer al gezien: je beschikt namelijk over een eigen walk-in-closet, een privé badkamer en balkon van circa. 10 m² op het westen! Dit is hem.

Lees meer over dit penthouse
Vragen? Neem gerust contact met ons op!
Appartement kopen in Anna's Hof? Bekijk hier het aanbod