Prijsindicatie appartementen Anna's Hof

29 maart '22

Hoewel de definitieve prijzen voor de appartementen van Anna's Hof nog niet zijn bekend gemaakt, zijn er nu wel indicatieprijzen per woningtype bekend. Prettig om alvast te weten welke woningen binnen jouw budget vallen. In welke woningtype heb jij interesse?

Woningtypen en verwachte verkoop

Op onze website kun je per woningtype de specificaties zien en wat de koopsomindicatie van dat woningtype is. Rond de periode dat de woningen in verkoop gaan, zullen we de definitieve verkoopprijzen communiceren. 

Verwachte verkoop

Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereiding om de woningen in verkoop te brengen. Het vermoedelijke moment van verkoop is begin/half april. Meld je aan als geïnteresseerde van het project op de woningpagina en blijf op de hoogte. 

Aantal bouwnummers

Kopers die eind 2018 een appartement in Anna's Hof hadden gekocht en nog steeds interesse hebben, hebben inmiddels een persoonlijk aanbod van ons ontvangen. Daarom is het voorlopig niet duidelijk met hoeveel bouwnummers we daadwerkelijk in verkoop gaan. Zodra de contracten van de kopers van het eerste uur zijn getekend, kunnen we hier meer duidelijkheid over geven. Dit zal voor de daadwerkelijk verkoopdatum gebeuren.  

Bekijk het aanbod
Hoe doe je dat? Woning kopen?
Nieuwsgierig naar het aanbod? Bekijk hier de woningen