Anna's Hof uitverkocht!

31 mei '23

Dat er ook nu moderne stadsbewoners zijn die zoeken naar een comfortabele, moderne en milieuvriendelijke woonomgeving blijkt wel uit het feit dat Anna's Hof is uitverkocht! Onlangs tekende de laatste kopers van de in totaal 44 appartementen hun koop- en aanneemovereenkomst wat laat zien hoe populair projecten zoals Anna's Hof zijn. Met dit project heeft BPD bewezen dat duurzaamheid en comfort goed hand in hand gaan. Het is dan ook een voorbeeld voor toekomstige nieuwbouwprojecten in de regio en daarbuiten.

image alt

Luxueus wonen bij de Hilversumse natuur

In Anna's Hof woon je werkelijk op een unieke locatie. Het luxueuze nieuwbouwplan ligt niet alleen op fietsafstand van de bruisende binnenstad van Hilversum. Vanuit het appartementencomplex wandel of fiets je zo het Goois Natuurreservaat in.

Ben jij ook op zoek naar een fantastische nieuwbouwwoning? Via onderstaande kaart kun je alle omliggende nieuwbouwprojecten van BPD bekijken. Is er een project dat jouw belangstelling wekt? Wacht dan niet langer en schrijf je op de betreffende projectwebsite direct in als geïnteresseerde. Dan kunnen wij je op de hoogte houden van het project.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!
Wonen in Hilversum? Bekijk de locatie