Alle woningen zijn toegewezen

19 april '22

Op 14 april sloot de inschrijving van Anna's Hof in Hilversum en inmiddels zijn de 34 woningen die in verkoop gingen toegewezen. Het project was bijzonder populair en we ontvingen veel inschrijving. Voor degenen die een woning hebben toegewezen gekregen, is dat goed nieuws. Voor hen die op de reservelijst staan is dat vervelend en nog even spannend, want er kunnen natuurlijk altijd mensen zijn die afzien van de optie.

Je hebt een optie! En nu?

Gefeliciteerd, je hebt een optie gekregen! Je kunt je toegewezen optie bekijken en accepteren in jouw Mijn Eigen Huis Omgeving. Het is belangrijk dat je dit binnen 2 dagen doet. Daarna kan je er voor kiezen om meteen over te gaan tot aankoop of eerst een afspraak te maken met de makelaar. Maak deze keuze binnen 24 uur. Je tekent de contracten straks online thuis vanaf de bank of samen met de makelaar op kantoor. 

Digitaal tekenen

Geen woning?

Alle kandidaten die geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen, hebben een e-mail ontvangen dat ze reservekandidaat zijn. Indien een kandidaat die een optie heeft gekregen afhaakt wordt de reservekandidaat gebeld door de makelaar. Wij doen geen uitspraak over op welke plek je op de reservelijst staat. 

Op de hoogte blijven? Meer nieuws lezen
Hoe komen de woning eruit te zien? Bekijk de woningen in 3D