Anna's Hof
Logo Logo
20 december '18

Verkoop Anna's Hof is gestart!

Het is zover: de verkoop van Anna's Hof is gestart! Alle informatie over de appartementen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Geef je voorkeuren door!

Kijk op de verkoopdocumentenpagina voor onder andere de technische omschrijving, koperskeuzen en nog veel meer van jouw favoriete woning. Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren.

Bekijk de verkoopdocumenten

Account aanmaken

Heb je nog geen account? Maak er dan snel één aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met donderdag 10 januari  17.00 uur. Daarna vindt de loting bij de notaris plaats. 

Account aanmaken

Bekijk alle woningen in 3D!

Nu de verkoop gestart is van Anna's Hof hebben wij het 3D-model verder uitgebreid! Je kunt nu binnen het model filteren op  verschillende kenmerken van de appartementen om je keuze te bepalen. Verder is er een extra functie toegevoegd: elk appartement is nu ook uit te lichten in 3D! 

Naar het 3D-model!

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.