Anna's Hof
Logo Logo
9 december '18
Activeer je Mijn Eigen Huis account

Wat is een Mijn Eigen Huis account?

Hoe handig is het om alle info van Anna's Hof op 1 plek terug te kunnen zien? Dat kan voortaan via het Mijn Eigen Huis account van BPD.

Waarom een Mijn Eigen Huis account?

Een Mijn Eigen Huis account maakt het mogelijk om jouw favoriete appartementen in Anna's Hof te bewaren. Door op het hartje bij het woningtype te klikken voeg je eenvoudig díe woning toe aan je persoonlijke account. Je krijgt zo een duidelijk overzicht wat er allemaal al bekend is over Anna's Hof. Zo kun je bijvoorbeeld per project nieuwsberichten teruglezen.

Account aanmaken

Niet alleen handig ook een must

Een account hebben is niet alleen handig, maar ook een must als je over een tijdje écht een appartement in Anna's Hof wilt kopen. Als de verkoop van de appartementen in Anna's Hof start, schrijf je je hier in voor de bouwnummers van je keuze. Ook staan alle verkoopstukken hier op 1 plek bij elkaar en kun je ze downloaden. Hoe handig is dat?

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.