Datum start verkoop Anna's Hof bekend

1 april '22

Geïnteresseerd in de luxueuze appartementen in Anna's Hof? Dan hebben we goed nieuws! Donderdag 7 april om 10:00 uur start de verkoop van deze appartementen. Voor die tijd zullen de beschikbare bouwnummers op de website zichtbaar zijn.

Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? 

Voorkeuren doorgeven via Mijn Eigen Huis

Heb je alles gelezen en bekeken? Geef dan jouw voorkeuren door. Dit kan tot 14 april 12.00 uur. Neem gerust de tijd, want het maakt niet uit hoe snel je inschrijft. Je voorkeuren, maximaal 5 bouwnummers, geef je door via een account van Mijn Eigen Huis. 

image alt

Toewijzing van de woningen

Op donderdag 14 april om 12.00 uur sluit de inschrijving. De bouwnummers dienen als uitgangspunt bij de toewijzing. Als er één kandidaat is met een eerste voorkeur voor een bepaald bouwnummer, dan wordt dit huis toegewezen aan deze kandidaat. Als er meer kandidaten zijn met een eerste voorkeur voor hetzelfde bouwnummer, dan volgt loting bij de notaris. De notaris wijst aan alle kandidaten een persoonlijk rangnummer toe.

Vervolgens wordt de woning toegewezen aan de kandidaat met het hoogste rangnummer. Zijn er voor een bouwnummer geen kandidaten met een eerste voorkeur, dan wordt de tweede tot en met vijfde voorkeur bepalend. De toewijzing geschiedt vervolgens op de manier zoals hiervoor omschreven. 

Tekenen overeenkomst

Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt van ons op 19 april vanaf 12 uur bericht. Als je een woning toegewezen hebt gekregen, dan zie je dat ook terug in jouw account. In je account maak je de keuze hoe jij het koopproces wilt doorlopen. 

De belangstellenden die niet zijn ingeloot ontvangen een email met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn. Ook dit is terug te zien in je Mijn Eigen Huis account.

 

  Bekijk het aanbod
  Lees meer over het kopen van een woning.